ابوالقاسم قاسم زاده: بعد از گذشت صد روز از فاجعه انسانی در فلسطین که آمارهای رسمی سازمان ملل از کشتار بیش از 34 هزار نفر شهروندان فلسطینی در سراسر «غزه» از زنان، کودکان و مردم عادی غیرنظامی را نشان میدهد، نشست علنی شورای امنیت سازمان ملل برای به رسمیت شناختن «دولت فلسطین» با وتو مستقیم دولت بایدن (آمریکا) و رأی ممتنع دولت انگلیس دچار بنبست و شکست شد.
این رأی دولت آمریکا و انگلیس در عمل بار دیگر بالاترین نهاد بینالمللی سازمان ملل را برای پایان بخشیدن به ادامه فاجعهبار نسل کشی در فلسطین را به بنبست برد و بر ادامه قتل عام و کشتار فلسطینیان از سوی رئیس دولت رژیم صهیونیستی (نتانیاهو) مهر تائید زد.
اقدام دولت بایدن در شورای امنیت سازمان ملل یکبار دیگر نشان داد که جنایات و کشتار شهروندان عادی فلسطین و ادامه بحران کنونی برای جامعه ملل با تائید دولت «بایدن» رئیس جمهور آمریکا همچنان ادامه دارد.
واقعیت در صحنه بینالمللی و در افکار عمومی مردم جهان این است که دولت کنونی آمریکا اصلیترین مانع برای آتش بس و حل بحران نسلکشی در فلسطین اشغالی است.
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در نیویورک با تأکید بر این واقعیت تلخ در ادامه نسلکشی در فلسطین گفت:«متأسفانه شورای امنیت سازمان ملل به خاطر رفتار کاملاً غیرمسئولانه آمریکا، انگلیس و فرانسه در واکنش به ادامه حملات نظامی اسرائیل حتی از صدور یک بیانیه محکومیت حرف هم عاجز ماند!» در شرایط کنونی افکار عمومی مردم در سراسر جهان و حتی در داخل اسرائیل علیه ادامه نسلکشی در فلسطین صف آرایی کردهاند و مدام اعتراضهای علنی خود را علیه سیاست «قتل عام» فلسطینیان از سوی دولت نژادپرست «نتانیاهو» را به صورت علنی بیان میکنند.
شبکه خبری مشهور «سی ان ان» آمریکا در مصاحبه مستقیم با وزیر خارجه جمهوری اسلامی از او برای ارائه حل راه از این بُن بست بینالمللی پرسید! وزیر خارجه جمهوری اسلامی به صورت مشخص عبور از این بحران انسانی برای جامعه ملل را چنین بیان کرد: «1ـ برقراری آتش بس فوری، کامل، بیقید و شرط و دائم در تمام مناطق غزه از جمله در رفح؛ و حتی کرانه باختری، 2 ـ رفع کامل محاصره انسانی غزه، 3 ـ تبادل انسانی اسرا، 4ـ موظف ساختن رژیم به خروج فوری، کامل و غیرمشروط تمامی نیروهای نظامی وادوات و تجهیزات آنها از غزه و ضرورت بازگشت امن مردم به مناطق و اماکن خود، 5 ـ اعمال تحریم جامع و فوری تسلیحاتی علیه رژیم اسرائیل 6 ـ حمایت از قرار موقت الزام آور دیوان بینالملل دادگستری و فراهم ساختن زمینه محاکمه و مجازات تمامی آمران، عاملان و حامیان جنایات اسرائیل به دلیل ارتکاب نسلکشی، کشتار هدفمند خبرنگاران، کارکنان نهادهای مردمی خدماترسانی، کاربرد مکرر سلاحهای غیرمتعارف از جمله بمبهای فسفری و تهدید مکرر مقامات رژیم اسرائیل به استفاده از بمب هستهای در غزه.»
بیان این مواضع رسمی جمهوری اسلامی ایران از سوی وزیر خارجه در نیویورک نشان داد که اصلیترین منشاء ادامه بحران و نسلکشی در غزه و سراسر فلسطین اشغالی ناشی از دوعامل است.
اول ادامه نخست وزیر نتانیاهو در اسرائیل که نماینده راست افراطی صهیونیستهای نژاد پرست است.
دوم، مماشات دولت بایدن (آمریکا) با این رژیم در ادامه نسلکشی در فلسطین اشغالی، ادامه این مسیر تا آنجا پیش رفته است که اردوغان، نخست وزیر ترکیه، به صورت علنی اظهار کرد:«... مسئولیت اصل تنش اخیر در خاورمیانه فقط برعهده «نتانیاهو» و اسرائیل است. اسرائیل به دنبال ایجاد یک درگیری منطقهای است. نتانیاهو در تلاش است جنگ را طولانی کند تا در قدرت باقی بماند.»
اگر چه اردوغان شرح واقعیت کنونی را میدهد، اما ضعف دولتها در کشورهای اسلامی و به ویژه در کشورهای عربی منطقه، همچنان ادامه قتل عام و کشتار را در سراسر فلسطین اشغالی را موجب میشود.
به ویژه که «نتانیاهو» خود را در مسیر بیبازگشت میبیند و افراطیترین جناح راست صهیونیستها از او حمایت میکنند. واقعیت تاریخی نشان میدهد که «نتانیاهو» اکنون در گردابی گرفتار شده است که آینده آن برای اغلب شهروندان اسرائیلی مبهم و خطرناک شده است. سقوط نتانیاهو و پایان مسیر راست افراطی صهیونیستی پیشبینی بسیاری از تحلیلگران مستقل در اغلب کشورها است.
«نتانیاهو» اکنون برای همه جهان «فاجعهآفرین» شده است.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 22,ژانویه,2025